Najveći zločin svih vremena: Neoborivi dokaz da su zdrava djeca koja su dobila multiple vakcine postala autistična

0
9

Image result for deadly vaccines

Na video snimku koji se pojavio na mreži YouTube data je NEOPOZIVA ISTINA O TOME DA SU ZDRAVA DJECA KOJA SU PRIMILA MULTIPLE (MMR) VAKCINE POSTALA AUTISTIČNA, da je ta CIFRA OBOLJELIH 1980. godine od 1 u 10.000 dostigla cifru od 1 u 50 u 2013-oj godini i da to predstavlja zaista zabrinjavajući rezultat koji je predsjedavajući Den Barton nazvao „NAJVEĆIM ZLOČINOM SVIH VREMENA PROTIV AMERIČKOG STANOVNIŠTVA, NAJVEĆIM ZLOČINOM IKADA!“…

Kada pogledate ovaj video prilog onda se zapitajte DA LI DECA TREBA DA PRIMAJU VAKCINE KOJE UVOZE U SRBIJU stranih KOMPANIJA ČIJI JE GARANT ZA ISPRAVNOST VAKCINA I LEKOVA Dr Pol Torsen PREVARANT KOJI SE NALAZI NA FBI POTERNICI I OSUĐEN JE ZA PREVARE NA 260 GODINA ZATVORA, a za američki Centers for Disease Control (CDC) je radio studije o ISPRAVNOSTI LEKOVA I VAKCINA PROIZVOĐAČA MERK I SLIČNIH kompanija, ukupno 21 od 24 studije, znači – skoro sve…

2000. godina – VLADIN REFORMNI KOMITET O AUTIZMU I DJEČJIM VAKCINAMA
PREDSJEDAVA: DEN BARTON

Kongresmen Den Barton predsjedavajući konstatuje činjenice sa saslušanja o porastu autizma u SAD:
– Na saslušanju u avgustu čuli smo da je stopa autizma drastično povećana posljednjih nekoliko godina. Ono što je smatrano rijetkim poremećajem postalo je poput epidemije. Ovo je vrhunski prioritet i moramo više istražiti potencijalnu vezu između vakcina i autizma. Ne možemo zabiti glave u pjesak i ignorisati ovu mogućnost.

ad

* Predsjedavajući ispituje dr. Kolin Bojl, direktora Centra za kontrolu bolesti (CDC) – Dr.Coleen Boyle, Director National Center on Birth Defects and Developmental Disabilitier at the Centers for Disease Control (CDC)
– Istražili smo finansijsku dokumentaciju ljudi u FDA, HHS i CDC. Da li vjerujete da neko koga finansira Merk ili neka druga farmaceutska kompanija, treba da bude na Savjetničkoj Komisiji ili da rasuđuje zbog farmaceutskih priliva iz tih firmi? Da li mislite da je to sukob interesa?

Dr. Bojl: Mislim da je na to teško odgovoriti.
– Doktore Ofet, Vi ste govorili o saradnji sa Merk farmaceutskom firmom?
Dr Ofet: Da, ja sam objelodanio u svom pismenom izvještaju, sarađivao sam sa kompanijom Merk na razvoju vakcina od 1992.
– Oni proizvode MMR vakcine, zar ne?
Dr Ofet: Da.

– Zašto CDC te stvari nije uključila u svoju istragu? Mogućnost da su nečije vakcine uzročnik rastućeg autizma. Hoćete li to provjeriti i obavijestiti me? (Predsjedavajući postavlja pitanje za dr. Bojl prim.prir.)
i nastavlja…

– Doktorko Bojl, za Vašu informaciju, građani su na opštinskom sastanku januara 1997. godine, a to ste MORALI ZNATI, prozvali CDC i ostale i njih nekoliko iz publike ih je pitalo o vakcinama i njihovoj povezanosti sa autizmom i tražili su da se to ispita i ja sumnjam da je možda… i samo možda farmaceutska kuća, koja proizvodi vakcine, izvršila uticaj na ljude na tom sastanku i rekla: Hej, mi u to ne želimo da ulazimo! I ako je to tačno, to je skoro kriminalno!
Poslije ovog reagovanja dao je riječ doktoru Vejfildu koji je dao izvještaj o rezultatima kliničke i naučne istrage o velikom broju djece sa autizmom.

Dr. Vejfild: Gospodine predsjedavajući, članovi komiteta, zadovoljstvo je biti ovdje.
Svrha mog izlaganja je izvještaj o rezultatima kliničke i naučne istrage o velikom broju djece sa autizmom.
Ništa iz ovog svjedočenja ne treba tumačiti kao anti-vakcinu. Ja propagiram strategiju bezbijedne vakcinacije djece radu suzbijanja zaraznih bolesti. Ja ovdje, u svoje ime, predstavljam djecu koja su mi se obratila zahtjevajući istragu.
– Da li iz svega što proizilazi iz Vašeg naučnog istraživanja možemo zaključiti da postoji mogućnost da vakcine doprinose porastu autizma?

Dr. Rimland: Ne, samo da postoji mogućnost vać jako velika vjerovatnoća, na osnovu svih raspoloživih dokaza.

***
2002. godina – REFORMNA VLADA I NADZORNI ODBOR O DJEČIJIM VAKCINAMA I AUTIZMU
PREDSJEDAVA: DEN BARTON

vakcina-deca-600x420

*House Government Reform & Oversight Committee, Childhood Vaccines & Autism
Ovaj sastanak kongresne Komisije iz 2002. godine predsjedavajući Kongresmen Den Barton počeo je snimkom iz bolnice u kojem je prikazano ponašanje dječaka oboljelog od autizma… mnogi u sali su plakali dok su ovo gledali… Evo samo nekih komentara koje je dao poslije emitovanja ovog priloga.

– Želim da vidite kroz šta sve prolaze ti roditelji sa svojom djecom…
Mogu vam dati još ovoga da vidite, ali mislim da ste shvatili smisao. Moj unuk i na hiljade druge djece širom zemlje bili su NORMALNA DJECA! I… vakcinisani su MULTIPLE VAKCINAMA.
I NE SMIJEMO VIŠE DOZVOLITI TIM FARMACEUTSKIM KUĆAMA i našoj vladi da ZATAŠKAVA OVAJ HAOS, jer u protivnom sve će ostati isto!
A poreske obveznike bi to koštalo dodatnih triliona dolara ako i dalje budemo čekali.
I poručujem FDA, HHS i zdravstvenim kućama da AKO NASTAVE DA SE KRIJU I SVE ZATAŠKAVAJU – POSTOJE STUDIJE KOJE KONAČNO DOKAZUJU SUPROTNO. To je pogrešan stav.
– Ponekad se čini da spoljni uticaji VRŠE JAK PRITISAK NA NAUČNA ISTRAŽIVANJA koja su neophodna za iznalaženje lijeka za velike probleme. Ako smo od 1 slučaja autizma na 10.000 vakcinisane djece ZA KOJE SE ZNA, došli do 1 od 88 vakcinisane djece TO JE ONDA GORE OD EPIDEMIJE. TO JE TOTALNA KATASTROFA.

U nastavku, republikanac Bil Posej postavlja pitanja za direktora CDC-a dr. Bojl:
Koje radnje je CDC preduzela kako bi osigurala integritet istraživanja koji je predstavio doktor Torsen? Kao što znate bio je osuđen za zloupotrebu položaja i sredstava.

On je obavijestio prisutne o FBI POTJERNICI: Doktor Pol Torsen, autor i ko-autor 21 od 24 studije kojom CDC tvrdi da ne postoji veza između vakcina i autizma. (WANTED BY THE FEDS – Dr.Pol Torsen)
… i dodao da je dr. Torsen na vrhu liste najtraženijih zbog 22 optužbe za elektronske prevare i pranje novca i prijeti mu 260 godina zatvora.

Dr. Bojl: Dr. Torsen je bio saradnik na nekoliko studija koje imamo o autizmu. Ali, u stvari smo imali samo jednog istražioca.

Republikanac Bil Posej: Da li ste preispitali razne studije u kojima je on učestvovao?
Vi znate da je taj tip običan ljudski izrod i najtraženiji čovjek na planeti, a Vi ste se oslanjali na njega o podacima da li Thymerosol ima štetni uticaj?

Dr. Bojl: Dakle, dvije studije nisu iz tog opusa.
Republikanac Bil Posej: Kao odbjegli doktor bio je umješan u neke studije CDC-a, a ja ovdje imam informaciju da je bio umješan u 21 od 24 studije. Htio bih da se to unese u zapisnik gospodine predsjedavajući.

PORAST AUTIZMA u SAD od 1980. do 2013. godine – REZULTAT JE ZAISTA KATASTROFALAN!
godina 1980 – 1 od 10.000
godina 1995 – 1 od 500
godina 2001 – 1 od 250
godina 2004 – 1 od 166
godina 2007 – 1 od 150
godina 2009 – 1 od 110
godina 2012 – 1 od 88
godina 2013 – 1 od 50 – ŠTO ZNAČI DA NA SVAKIH 50 VAKCINISANIH – JEDNO DIJETE OBOLI OD AUTIZMA, – STRAŠNO!
NAJVEĆI ZLOČIN SVIH VREMENA PROTIV AMERIČKOG STANOVNIŠTVA, NAJVEĆI ZLOČIN IKADA!

Izvor: facebookreporter

(infozabava.com)

 Islam PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.