Da'i Scanner: Naručite kod nas brz i efikasan test vašeg daije

0
27

noumanPoštovani posjetioci, ponosno vam predstavljamo novu uslugu naše organizacije pod nazivom „Da'i Scanner“. Naručite kod nas brz i efikasan test vašeg ljubimca. Znamo da su daije poput motornog ulja i da ih s vremena na vrijeme treba mijenjati i zato smo za vas uveli ovu uslugu. Da li je vaš trenutni daija zastario i trebate li novog? Dosadilo vam je raspravljati o njegovim kompetencijama i akidi bez jasnih podataka? Od sada ih ne morate više sami ocjenjivati i nalaziti im mahane, već to prepustite nama.

Samo nam pošaljite ime i mi ćemo za vas obaviti evaluaciju dotične osobe i stupnja njegove ispravnosti. Naš studio za testiranje daija ima najsavremenija pomagala koja garantuju tačnost naših testova. Naš softver se do sada pokazao nepogrešivim. Da li vaš omiljeni daija pri sebi ima skrivenih akidetskih grešaka? Treba li uzimati znanje od njega? Da li je učio kod prave uleme? S kim se druži i fotografiše? Koliko davetskih kilometara je prešao i treba li mu servis ili update? Sve ovo i više od toga dobit ćete na jednom mjestu.

Uslugu nudimo u dvije varijante, osnovnoj i proširenoj. U osnovnom paketu ćete za samo 200 KM dobiti detaljan pregled akidetskih i naučnih kompetencija, te javnog djelovanja vašeg ljubimca, a u proširenoj varijanti za samo 500 KM dobit ćete i detaljno pregledavanje svih klipova sa You Tubea i vađenje spornih citata kojima ćete kasnije napadati dotičnu osobu, podatke iz zdravstvenog kartona i ibadetske navike vašeg daije. Ukoliko vaš daija prođe sve kriterije, dobit će atest da je ispravan i siguran za upotrebu.

Raspravljajte o daijama sa užitkom. Dokažite svim neistomišljenicima da je vaš daija najbolji. Na ovaj način ćete veoma uspješno braniti svog pulena, a napasti i osramotiti onog kojeg ne volite. Diskreditujte daije koje ne volite za čas posla. „Da'i Scanner“, usluga koju ćete voljeti jer najbolji daija je atestiran daija.

 

ad

Ispod možete vidjeti primjer testiranja poznatog daije Noumana Ali Khana:

Ime i prezime: Nouman Ali Khan

Visina: 179

Broj mestvi: 43

Brada: polusunetska, krati povremeno

Žanr: strani daija, zabavnjački dersovi

Menhedž: neispravan

Iman: 5-6/10, petkom 7/10

Akida: 7/10 (uočene brojne nepravilnosti)

Fikh: 4/10

Tefsir: 8/10

Hadis: 2/10, tanak skroz

Opći dojam: 4/10

Mahane: Lijepo priča, ljudi ga vole

Ostale primjedbe: Previše popularan, izbjegava aktivnosti u poslovnim prostorima i špajzovima, ne citira dovoljno hadisa, jednom prilikom pričao pozitivno o šijama, rukovao se sa osobom koja takođe ima pri sebi akidetskih devijacija, priča na engleskom jeziku.

Ukupna ocjena: nije prošao

Preporuka: potreban akaidski remont ili javna diskreditacija

Za narudžbe i više informacija javite nam se na e-mail [email protected]

 

Nermin Spahić (nasevijesti.com)Islam PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.