3. Februar 2017

Prestanite brinuti o svojoj Prostati!  Stop čestom i isprekidanom mokrenju koje Vas stalno tjera na WC!

Riješite se stalnih noćnih buđenja i napokon ispraznite svoj mjehur u jednom mlazu!

Da li ste se ikada našli u situaciji da:

Stojite ispred WC šolje – i da se ništa ne dešava

Isprekidano mokrite i da nikako ne uspijevate isprazniti svoj mjehur do kraja

Imate slab mlaz koji počne pa stane

Morate ustajati iz kreveta 3 ili više puta

Ako ste se našli u jednoj od ovih situacija, molimo da nastavite čitati…

DR GABRIEL`S PROSTATE POWER I NJEGOVE KORISTI ZA VAŠU PROSTATU

Sreća, postoje ohrabrujuće vijesti: Otkriće potpuno prirodnih supstanci koje vraćaju zdravlje prostati i koje je potvrdila i službena nauka. Ovo riješenje u tretiranju prostate promovira normalnu veličinu prostate, zdravo i olakšano mokrenje. Možda će Vam zvučati kao iznenađenje, ali iste supstance koje pčele sakupljaju i prerađuju za svoje razmnožavanje – pčelinji polen i matična mliječ – Vam mogu pomoći da vratite zdravlje svojoj prostati (pčelinji polen je prirodno procesiran iz cvijeća i potpuno je drugačiji od stvari koje Vam izazivaju alergiju).

Polen je “sjeme” cvijeća koje mu omogućava da se razmnožava. Ono što možda niste znali je da je krcato vitaminima, mineralima, a n t i o k s i d a n t i m a , n e z a s i ć e n i m masnoćama, enzimima. U stvari, polen je kompletnija hrana čak i od mlijeka, jer sadrži i željezo. Polen je “super-hrana” za pčele – i za Vašu prostatu!

Matična mliječ je toliko hranjiva da omogućuje pčelinjoj kraljici, da živi čak 40-50 puta duže nego normalne pčele sa svim reproduktivnim sposobnostima! Upravo ove dvije super – hranjive supstance, čine glavne sastojke u našem unikatnom riješenje za prostatu – Dr Gabriel`s Prostate Power.

Upravo zbog matične mliječi i pčelinjeg polena, Prostate Power uspješno vraća zdravlje Vašoj prostati kroz djelovanje na hormon zvani DHT, koji je “glavni krivac” za Vaš problem, jer signalizira prostati da raste. DHT hormon se nakuplja u tkivu prostate, te time izaziva probleme koje osjetite. Snažni antioksidansi i supstance u Prostate Power-u usporavaju proizvodnju viška DHT hormona i time reduciraju natečenost prostate, poboljšavaju mlaz mokraće, te dovode do potpunog nestanka neugodnih simptoma, kao što su:

– često mokrenje

– nepotpunog pražnjenja mjehura

– nelagoda u području ispod stomaka

Navedene koristi od polena i matične mliječi su dokazane od strane japanskih istraživača. Zato jednostavno ima smisla, ako uzimate NAJPOTPUNIJU HRANU što nam Zemlja može dati i koja se nalazi Dr Gabriel˙s Prostate Poweru, da će Vaša direktna korist biti:

– Prestanak brige o prostati i nastajanju raka

– Prestanak noćnim posjetama toaletu i san u “komadu” kroz čitavu noć!

– Pražnjenje Vašeg mjehura u POTPUNOSTI!

– Jači mlaz pri mokrenju

– Dobijanje najbolje moguće zaštite za svoju prostatu za godine koje dolaze!

Sa druge strane, ako budete predugo čekali u pružanju potpore svojoj prostati, izlažete se riziku da završite u čekaonici Vašeg lokalnog urologa ili čak specijaliste za rak! I ništa dobro NIKADA neće izaći iz toga…

Tipični problemi uvećane prostate mogu:

– Biti rani znak za nastanak raka…

– Dovesti do potpunog zastoja u mokrenju..

– Dovesti do neugodnog osjećaja napetosti i bola u donjem dijelu stomaka…

– Učiniti Vaš život noćnom morom…

“Čuli smo mnoge priče, da muškarci ustaju i 4,5,6 puta po noći, da bi samo stajali pred wc šoljom i čekali…A opet većina muškaraca ne čini ništa u vezi toga…” Potpuno je razumljivo da je zdravlje prostate briga broj 1 muškarcima iznad 40 godina starosti. Ako su se već javili simptomi uvećane prostate, njihovo zanemarivanje nije opcija, jer to može biti signal vrlo ozbiljnijeg stanja koje predstoji – raka prostate!

Ovo je što možete očekivati u roku već od 10-14 dana redovne upotrebe:

– Prestanak čestim posjetama WC-u*

– Miran san u jednom “komadu”, bez ustajanja radi potrebe mokrenja*

– Potpuno pražnjenje mokraćnog mjehura sa jačim mlazom pri svakoj posjeti toaletu*

– Dobijanje najbolje zaštite za prostatu za godine koje dolaze*

 

Izvor: akos.ba

Islam PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhoneStavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

OSTAVI ODGOVOR

No more articles